Bugs

Discussion in 'Feedback' started by Denny Crane, Jun 26, 2007.

  1. Denny Crane

    Denny Crane It's not even loaded! Staff Member Administrator

    Joined:
    May 24, 2007
    Messages:
    52,591
    Likes Received:
    634
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    Never lost a case
    Location:
    Boston Legal
    Please post any issues you find with the site in this thread.</p>
    Thanks!
     
  2. cpawfan

    cpawfan Monsters do exist

    Joined:
    Jun 5, 2007
    Messages:
    8,703
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    The insert/edit image pop up box is coming up completely blank for me in firefox</p>

    </p>

    </p>
     
  3. Денг Гордон

    Денг Гордон Member

    Joined:
    Aug 10, 2007
    Messages:
    6,039
    Likes Received:
    25
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Columbia, MO
    1. Youtube videos (when putting in the embed code) don't post right away, and instead it gets posted as text first, and you have to go to edit, and then save post to get the video to go.</p>

    2. Firefox's spell check feature doesn't work with this site for some reason. </p>
     
  4. cpawfan

    cpawfan Monsters do exist

    Joined:
    Jun 5, 2007
    Messages:
    8,703
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    For spell check, right click in the text area and select Spell check this field
     
  5. Денг Гордон

    Денг Гордон Member

    Joined:
    Aug 10, 2007
    Messages:
    6,039
    Likes Received:
    25
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Columbia, MO
    Thanks, that fixed that. Now my posts should be good in spelling.
     
  6. gambitnut

    gambitnut Freek

    Joined:
    Jun 19, 2007
    Messages:
    1,596
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Occupation:
    computer build instructor
    Location:
    Portland, Oregon
    For thevideos,copytheHTML,nottheembedcode,clickthefilmstripintheposteditor(nexttothesmiley),andpastetheHTMLcodeinthere.
     
  7. TheBeef

    TheBeef Commish of FUN!

    Joined:
    Dec 17, 2003
    Messages:
    5,495
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    38
    Occasionally, and as far as I know, only with IE, I cant get the drop downs at the top to work....It happens maybe 10% of the time, and I havent been able to get it to do it with Firefox yet
     
  8. Denny Crane

    Denny Crane It's not even loaded! Staff Member Administrator

    Joined:
    May 24, 2007
    Messages:
    52,591
    Likes Received:
    634
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    Never lost a case
    Location:
    Boston Legal
    <div class='quotetop'>QUOTE (BG7 Lavigne)</div><div class='quotemain'>Thanks, that fixed that. Now my posts should be good in spelling.</div></p>

    But... who learned you grammar?</p>

    </p>
     
  9. Denny Crane

    Denny Crane It's not even loaded! Staff Member Administrator

    Joined:
    May 24, 2007
    Messages:
    52,591
    Likes Received:
    634
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    Never lost a case
    Location:
    Boston Legal
    <div class='quotetop'>QUOTE (TheBeef)</div><div class='quotemain'>Occasionally, and as far as I know, only with IE, I cant get the drop downs at the top to work....It happens maybe 10% of the time, and I havent been able to get it to do it with Firefox yet</div></p>

    It's because the page hasn't fully loaded.</p>

    I know about it and will fix it, theoretically, with the new skin.</p>

    </p>
     
  10. Premier

    Premier Member

    Joined:
    Jun 10, 2007
    Messages:
    509
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Overall, the design is amazing, though there are some aspects that can improve. </p>

    I dislike the buttons throughout the site [edit, add atachment, favorites, log out, reply, quote, reply by PM, etc.]. The grey background with black font is too Windows 98 for my taste. They need more contrast. Darker backs with a white font with pop nicely.</p>

    Secondly, I think the arrows on the bottom team selector are in reverse order. When you click on the right arrow, the menu should scroll to the right to reveal the new team logo; not to the left. Also, I don't see the logic of giving the NL and the AL their own tab if we aren't consistent with the NFC, AFC, and the EC, WC.</p>

    The site stats menu on the homepage is far too plain for my taste. Some blues would really improve it.</p>

    The site clock no longer updates without reloading.</p>

    </p>
     
  11. bronco92

    bronco92 Managing Partner

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Messages:
    167
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    <div class='quotetop'>QUOTE (Premier)</div><div class='quotemain'>

    Secondly, I think the arrows on the bottom team selector are in reverse order. When you click on the right arrow, the menu should scroll to the right to reveal the new team logo; not to the left. Also, I don't see the logic of giving the NL and the AL their own tab if we aren't consistent with the NFC, AFC, and the EC, WC.</p>

    </div> </p>

    I agree with that comment.</p>
     
  12. cpawfan

    cpawfan Monsters do exist

    Joined:
    Jun 5, 2007
    Messages:
    8,703
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
  13. Denny Crane

    Denny Crane It's not even loaded! Staff Member Administrator

    Joined:
    May 24, 2007
    Messages:
    52,591
    Likes Received:
    634
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    Never lost a case
    Location:
    Boston Legal
    Arrow functions swapped.</p>

    Thing is, you hit the right arrow now and the logos scroll to the left [​IMG]</p>

    It makes sense either way, and this is fine with me.</p>

    </p>
     
  14. bronco92

    bronco92 Managing Partner

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Messages:
    167
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    <div class='quotetop'>QUOTE (Denny Crane)</div><div class='quotemain'>

    Arrow functions swapped.</p>

    Thing is, you hit the right arrow now and the logos scroll to the left [​IMG]</p>

    It makes sense either way, and this is fine with me.</p>

    </div> </p>

    </p>

    Feels better now, more like a video game. [​IMG]</p>

    </p>
     
  15. JCB

    JCB The Savage Nation

    Joined:
    Jun 19, 2007
    Messages:
    4,056
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    38
    Occupation:
    Student
    Location:
    Jersey
    [​IMG]</p>

    That's the only ad I have encountered that covers the drop down menu. I'll try it with every new ad I see.</p>
     
  16. Denny Crane

    Denny Crane It's not even loaded! Staff Member Administrator

    Joined:
    May 24, 2007
    Messages:
    52,591
    Likes Received:
    634
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    Never lost a case
    Location:
    Boston Legal
    There's nothing I can do to prevent the flash ads from displaying on top of everything else, including the menus. This is something the ad network has to fix.</p>

    </p>
     
  17. Premier

    Premier Member

    Joined:
    Jun 10, 2007
    Messages:
    509
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    The PineCone Focus Gropu ad also covers the drop down.
     
  18. pegs

    pegs My future wife.

    Joined:
    Aug 2, 2007
    Messages:
    12,079
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    not exactly a bug, but i'm a little troubled. what happened to the link at the top to get to the GM Draft? </p>
     
  19. Denny Crane

    Denny Crane It's not even loaded! Staff Member Administrator

    Joined:
    May 24, 2007
    Messages:
    52,591
    Likes Received:
    634
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    Never lost a case
    Location:
    Boston Legal
    <div class='quotetop'>QUOTE (peg182)</div><div class='quotemain'>

    not exactly a bug, but i'm a little troubled. what happened to the link at the top to get to the GM Draft? </p>

    </div></p>

    Fixed, and I get to test out a new feature I added to the new design.</p>

    Anyone need something announced up there, let me know!</p>

    </p>

    </p>
     
  20. Weasel

    Weasel ~~~~~~~

    Joined:
    Jun 20, 2007
    Messages:
    85
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    <font color="#000080">When you click on the big S2 logo on the top left it doesn't do anything, before it would take you to the homepage. </font>
     

Share This Page